FOTO Leo de la Strehaia s-a despărţit de iubită. Care a fost motivul rupturii dintre cei doi

18 mai 2014 10:08   Actualitate
Ultima actualizare:

Renata Gheorghe şi Leo  de la Strehaia nu mai formează un cuplu. "Prinţul ţiganilor" a anunţat pe contul lui de socializare că s-a despărţit de iubita lui, asistenta Adrianei Bahmuţeanu. 

După o relaţie de aproape doi ani, presărată cu numeroase despărţiri şi împăcări, Leo de la Strehaia şi Renata şi-au spus "adio". Prinţul ţiganilor şi-a anunţat prietenii de decizia pe care a luat-o pe contul lui de pe reţeaua de socializare. 

"Eu şi Renata Gheorghe am stabilit să o luăm pe drumuri diferite ! AM TERMINAT-O FRUMOS !", a scris Leo de la Strehaia pe Facebook, la descrierea unei fotografii în care apare alături de fosta iubită într-o vacanţă în care au fost împreună.Contactat de Click!, Leo de la Strehaia a explicat că de data aceasta ruptura este definitivă. "Ajunsesem să fim mai mult amici, decât iubiţi", s-a plâns el.  

Se pare că problemele în cuplul Renata Gheorghe-Leo de la Strehaia sunt mai vechi. Cei doi nu se înţelegeau de mai multă vreme, iar decizia lor nu a făcut decât să le confirme că e mai bine să se separe.

Mai multe