FOTO Mădălina Ghenea l-a adus pe Gerard Butler la munte, în România

20 iulie 2013 16:23   Actualitate
Ultima actualizare:

A făcut şi pasul acesta! Nu se mai poate îndoi nimeni de iubirea pe care actorul scoţian i-o poartă Mădălinei Ghenea. Frumoasa româncă a reuşit să îşi aducă iubitul în ţara natală. Cei doi indrăgostiţi au petrecut ieri câteva ore la Bâlea Lac, iar Butler a fost surprins plăcut de peisajele noastre.

Daca ai reusit sa faci poze cu Madalina si Gerard in Romania sau i-ai vazut si ai ce povesti despre asta, da-ne un e-mail la adresa webclick@adevarulholding.ro.

FOTO EXCLUSIV Iată patul în care s-au iubit Mădălina Ghenea şi Gerard Butler, în România

FOTO Mădălina Ghenea şi Gerard Butler au vizitat la Babele

FOTO Iată cu ce amintiri a rămas un român după plimbarea cuplului Butler-Ghenea în Bucegi!

Incredibil, dar adevărat! Gerard Butler a pus piciorul pe pământ românesc. Celebrul actor a aterizat sâmbătă în jurul orei 13:35 pe aeroportul Henri Coandă din Otopeni. De aici, a fost preluat de o maşină şi dus pe pista din Băneasa. "Gerry", aşa cum e alintat de mama Mădălinei, a fost tratat ca un adevărat star hollywoodian şi i s-a pus la dispoziţie un elicopter, informează Antena1.

Gerard Butler s-a pozat cu unul dintre piloţii avionului care l-a adus în România.

Actorul a zburat până în Argeş, unde era aşteptat de iubita lui, Mădălina. Se pare că slatineanca noastră l-a convins că avem cei mai frumoşi munţi din lume şi l-a dus să viziteze Bâlea Lac.

Deloc fiţos, Gerard nu a cerut şofer, ba chiar a dorit să conducă pe unul dintre cele mai periculoase trasee din lume, Transfăgărăşanul. Alături de Mădălina, s-a îmbarcat într-o maşină blindată şi au pornit la drum.

Din Argeş, Butler şi Ghenea au luat o maşină de teren (captură Antena 1)

Mai multe