FOTO Mara Bănică, verdict dur din partea medicilor! Jurnalista este îngrijorată după ce a văzut diagnosticul pus de specialişti

1 iunie 2014 8:03   Actualitate
Ultima actualizare:

Problemele de sănătate nu-i dau pace Marei Bănică. Jurnalista nu s-a simţit în apele ei în ultima vreme, aşa că şi-a făcut o serie de analize. Diagnosticul pus de medici a îngrijorat-o peste măsură. 

Mara Bănică a ajuns la Spitalul de Urgenţă, acuzând grave probleme de sănătate. După ce medicii au consultat-o i-au recomandat să aibă mare grijă la alimentaţie şi i-au prescris tratament cu antibiotic. Jurnalista a fost diagnosticată cu enterocolită acută, afecţiune care a speriat-o. În urmă cu doar câteva săptămâni, ea a fost supusă unei intervenţii chirurgicale după ce a ajuns la spital cu ocluzie intestinală. Deşi medicii i-au spus că ar trebui să se interneze pentru câteva zile ca să o ţină sub observaţie, jurnalista a refuzat să rămână la spital.

"Nu iar!", a scris jurnalista la descrierea unei fotografii în care este scris negru pe alb diagnosticul pus de medici. Prietenii Marei au sărit imediat cu sfaturi care să o pună pe picioare şi i-au urat însănătoşire grabnică. 

Mai multe