FOTO Marco Pisani, despre relaţia cu Anda Adam: «Are un pat incomod»

24 octombrie 2013 14:58   Actualitate
Ultima actualizare:

Marco Pisani, bărbatul despre care se spune că ar fi adevăratul iubit al Andei Adam, a vorbit în cadrul unei emisiuni de televiziune despre relaţia cu Anda Adam.

Bărbatul susţine că el şi Anda nu au fost iubiţi, ci doar s-au distrat împreună.

„Anda nu a fost niciodată iubita mea. Am dormit la ea acasă, ea a dormit la mine, dar nu este iubita mea. Are un pat incomod. Chiar am căzut din el. Trebuie să-i spun lui Botezatu că am căzut din patul Andei Adam şi nu de la balcon. Am făcut chiar şi duş. M-a deranjat faptul că Anda nu a vrut să facem publică relaţia şi că mereu îmi cerea să ne ferim de fotografi.", a declarat Pisani pentru „La Măruţă".

Afaceristul a spus că deşi s-au simţit bine împreună şi este o fată frumoasă, Anda nu este femeia potrivită pentru el.

"Anda e o fată faină, dar atât. Ne-am distrat, ne-am simţit bine, dar atât. Nu am avut o relaţie. Anda e o femeie mult prea rece pentru mine. Mie îmi place o fată mai pupăcioasă, ea e mai masculină. Botezatu e un băiat simpatic, dar vorbeşte cam mult.", a mărturisit acesta

Pisani a mai spus că vedeta l-a anunţat că va apărea pe scenă la RMA împreună cu Botezatu şi că l-a rugat să nu se supere din această cauză. Bărbatul a mai spus că designerul nu este genul de bărbat al Andei Adam.

„Mi-a dat Anda mesaj că trebuie să apără cu Botezatu şi să nu mă supăr.Andei îi plac oamenii mai „făcuţi". Botezatu e mai...finuţ", a mai spus acesta.

(foto: captură PRO TV)

FOTO Anda Adam, dată de gol! Dovezile că relaţia ei cu Botezatu este o farsă şi că s-a iubit cu Pisani

Iubitul Andei Adam face dezvăluiri: «Ea a făcut primul pas»

EXCLUSIV «Anda Adam este inima mea!» El este iubitul misterios care i-a trimis cântăreţei 200 de trandafiri!

Mai multe