FOTO Măruţă, jos mâna de pe finuţă!

12 aprilie 2013 14:15   Actualitate
Ultima actualizare:

Veselie mare în familia edilului de la Sectorul 4! Cristian Popescu Piedone şi-a însurat, vineri, băiatul cel mare. Vlad şi aleasa lui, Loredana, au spus un "DA" hotărât chiar în faţa tatălui, care a oficiliazat cununia. Părinţi spirituali le-au fost Andra şi Cătălin Măruţă.

Emoţii, zâmbete, voie bună şi lacrimi de fericire la Primăria Sectorului 4 din Capitală! Deşi a oficiat sute de căsătorii, nici una nu are însemnătatea celei de ieri. Cu tricolorul peste costum, Piedone a legalizat relaţia băiatului cel mare cu frumoasa Loredana.

În vârstă de 22 de ani, tânăra a atras toate blitzurile şi privirile, purtând o rochie scurtă şi sexy. Şi naşul Măruţă a fost tare mândru de finuţă şi a strâns-o "pătimaş" în braţe, în toate pozele.

Năşica Andra a încântat şi ea privirile şi a radiat de fericire la ieşirea din primărie. Cei doi îndrăgostiţi au avut alături familiile, rudele şi prietenii. Vlad şi Loredana vor îmbrăca costumele de miri abia în toamnă, la 5 octombrie, iar petrecerea va avea loc la Palatul Ştirbey.

La starea civilă, Vlad şi Loredana i-au avut alături pe părinţi.

Piedone îl năşeşte pe Ştefan Stan

La scurt timp după ce Ştefan Stan a cerut-o de nevastă pe Andreea Mantea, cei doi au anunţat că vor fi năşiţi de primarul Piedone şi de soţia sa, Iulia. Stan a îngenuncheat săptămâna trecută în faţa Andreei, iar nunta va avea loc imediat după sărbătorile de Paşti, la mijlocul lunii mai.

Mai multe