FOTO Mesaj emoţionant al Monicăi Gabor, despre fiica sa!

13 mai 2013 5:18   Actualitate
Ultima actualizare:

La scurt timp după ce a aflat că Irinel Columbeanu a dat-o în judecată şi vrea pensie alimentară pentru fiica lor, Irinuca, Monica Gabor a publicat pe pagina personală de Facebook un mesaj emoţionant cu privire la fetiţa sa.

Alături de o serie de desene ale micuţei, Monica a scris câteva cuvinte pe care admiratorii ei virtuali le-au apreciat ca fiind cu adevărat emoţionante. "Irina e cea mai talentata fetita din lume. Nu numai ca e foarte inteligenta, are si cel mai pur suflet. Irina va ramane pentru totdeauna dragostea vietii mele! Nu-i asa ca picteaza foarte frumos?", a scris ea, în dreptul imaginilor cu pictruile Irinucăi.

Reacţia Monică vine la doar câteva zile după ce a ajuns în România şi a fost asaltată de reporteri pe aeroport. Atunci ea a explicat de ce nu a ajuns de Paşte să îşi vadă fetiţa.

Irinel Columbeanu nu pare să fie impresionat însă de explicaţiile fostei sale soţii, având în vedere că a dat-o în judecată şi îi cere o sumă de bani lunar drept pensie alimentară pentru fiica lor.

Mai multe