FOTO Mihaela Rădulescu, avertizată: «Te iubesc şi azi, şi ieri. Mâine, rămâne de văzut!»

1 octombrie 2013 7:52   Actualitate
Ultima actualizare:

Mihaela Rădulescu a primit un avertisment „drastic" din partea unui fan mai îndrăzneţ, care i-a declarat dragostea lui. Bărbatul i-a spus că a iubit-o şi ieri şi azi, însă că în privinţa viitorului nu se poate pronunţa.

Mihaela Rădulescu a participat la Festivalul Castanelor, de la Baia Mare, unde a fost gazda evenimentului.

Fosta prezentatoare de televiziune a postat internet un mesaj prin care le mărturisea prietenilor ei virtuali că le-a simţit lipsa în zilele în care a fost la Baia Mare şi a putut ţine legătura cu ei din cauză că nu a avut internet.

Printre sutele de mesaje ale prietenilor care s-au bucurat de revenirea Mihaelei s-a numărat şi un fan mai îndrăzneţ care i-a spus: „Miha, te iubesc si azi, si ieri.. si sambata te-am iubit :)) Despre maine.. ramane de vazut".

Una dintre admiratoarele care au ţinut să o salute a „apostofat-o" pe Mihaela pentru seriozitatea din fotografia care însoţeşte mesajul de revenire.

În imagine, vedeta este îmbrăcată într-o cămăşuţă de piele, o pereche de pantaloni scurţi din piele şi o pereche de cizme cu toc, tot din piele. Cu toate că vestimentaţia este foarte sexy, încordarea se poate citi de faţa Mihaelei. 

(foto: facebook)

Mihaela Rădulescu, întâlnire cu Ştefan Bănică Jr.

FOTO Cine i-a dat bătăi de cap Mihaelei Rădulescu: «Tare m-a chinuit...»

VIDEO Mihaela Rădulescu îl vrea înapoi pe Oţil? Cum s-a dat de gol vedeta

Mai multe