FOTO Mihaela Rădulescu recidivează! Imagini noi cu ea complet goală, pe net!

7 iulie 2013 9:41   Actualitate
Ultima actualizare:

Mihaela Rădulescu demonstrează din nou că este foarte mândră de fizicul ei pe care îl etalează nud în faţa prietenilor virtuali.

După ce în urmă cu câteva zile a publicat prima şi singura fotografie în care apare complet goală pentru un pictorial din revista VIVA, Mihaela şi-a lăsat iar fanii cu gura căscată după publicarea unei imagini cât se poate de senzuale.

Tolănită pe jos, acoperită cu un cearşaf doar peste părţile intime, vedeta i-a bulversat pe masculii care o urmăresc pe Facebook.

Mai mult decât atât, ea a scris şi câteva cuvinte acide cu privire la cei care consideră că astfel de exprimări artistice sunt deochiate.

«La noi, inca mai sunt copii pe care-i invata parintii ca maternitatea e un cuib de berze sau ca i-au facut la cuvinte-ncrucisate, pe orizontala . De aceea, cand vad un nud artistic cu cearceaf, scuipa-n san pentru lubrefiere si dau block oricaror umeri si solduri dezgolite, pe motiv c-ar fi organe sexuale. Pentru astia de la FB it's so funny sa afle despre cum fac romanii copii:):):):):):)», a scris ea în dreptul imaginii.

Mai multe