FOTO Monica Gabor, prinsă de americani cu chiloţii la vedere

20 martie 2013 15:19   Actualitate
Ultima actualizare:

Frumoasa băcăuancă, de 24 de ani, a oferit o privelişte neaşteptată fotografilor care au surprins-o în compania iubitului ei, Poe Qui Ying Wangsuo. Cei doi au fost luni seara, la clubul AV din Hollywood şi încercau cu disperare să o mascheze pe Lindsay Lohan, pe bancheta din spate, când au dat nas în nas cu o gaşcă de ziarişti.

Când vine vorba despre femei frumoase, misteriosul Mr. Pink, pe numele lui real Poe Qui Ying Wangsuo, nu se uită la bani. A plătit între 21.000 şi 50.000 de dolari să o aducă pe Lindsay Lohan, de 26 de ani, din New York la tribunalul din Los Angeles, la bordul avionului său personal.

Îi asigură iubitei lui, Monica Gabor, ex-Columbeanu, tot confortul din lume, la reşedinţa lor din Monterey Park (California). Şi asta pentru că are în conturi o avere estimată la peste 2,7 miliarde de dolari.

Băutura „Mr.Pink" este produsul-vedetă al fondului de investiţii Kings Investment Group, unde Wangsuo îi are ca asociaţi pe Artur Arenyan, Keine Wen şi Farhad Novanian.

De aproape doi ani Monica Gabor ex-Columbeanu susţine că are o relaţie cu misteriosul om de afaceri chinez. Chiar dacă Poe Qui Ying Wangsuo şi-ar dori să o scape pe Lindsay Lohan de pedeapsa de 90 de zile la dezintoxicare, toţi banii din lume nu pot cumpăra justiţia americană.

Mai multe