FOTO Monica s-a zgârcit şi la coroana de la Mr. Pink

27 august 2013 16:37   Actualitate
Ultima actualizare:

Şi-a îngropat mama în cel mai ieftin loc de veci, la marginea Bacăului. Parastasul a fost unul modest, în cerc restrâns. Până şi la coroana trimisă, chipurile, de iubitul ei chinez s-a zgârcit Monica Gabor: a ales una cu flori din plastic.

Cam sărac în ultimul timp Mr. Pink, presupusul iubit al Monicăi Gabor! Dacă în urmă cu câţiva ani o răsfăţa cu daruri scumpe şi buchete din mii de trandafiri, acum abia îşi permite o jerbă de câteva flori.

Omul de afaceri se iubeşte cu Monica de când aceasta s-a mutat în SUA

Şi alea artificiale! Mr. Pink nu a putut ajunge la înmormântarea mamei surorilor Gabor, însă a ţinut să arate că este cu sufletul alături de iubita sa în momentele grele. A comandat, prin Monica, un buchet de flori, cu mesajul "Regrete enorme pentru un un suflet nobil. Din partea lui Mr Pink".

Spre deosebire de Mr. Pink, Irinel Columbeanu şi cele trei surori Gabor au ales coroane din flori naturale

Click! a aflat însă că jerba comandată de Monica în numele omului de afaceri de origine chineză, cu care are o relaţie de când s-a mutat în Statele Unite, a costat 250 de lei şi a fost încropită în grabă, într-o florărie din Bacău, din flori artificiale. Monica a ales garoafe, crizanteme şi trandafiri, toate din plastic, întrucât sunt mai ieftine decât cele naturale.

Potrivit celor cu afaceri în domeniul florăriei, plantele artificiale sunt mai ieftine cu până la 30% faţă de cele naturale. Surprinzătoare zgârcenia Monicăi când vine vorba de mama sa, mai ales că, în această perioadă a anului, şi florile naturale se vând pe nimica toată.

Se pare că cele trei fete Gabor au probleme cu banii şi încearcă, pe cât posibil, să-i chivernisească. Ieri au fost surprinse tocmind câteva slujbe la bisericile din Bacău, fiind nevoite să facă mai multe drumuri la bancomat şi chiar la casele de schimb valutar pentru a-şi achita obligaţiile. 

Citeşte:

FOTO EXCLUSIV Parada modei la înmormântarea Veronicăi Bulai. Uite ce accesorii scumpe au avut surorile Gabor!

Cu cine a vorbit Monica Gabor la telefon în timp ce mama sa era îngropată

EXCLUSIV Aici s-au retras surorile Gabor după înmormântarea mamei

EXCLUSIV! Parastas modest pentru mama Monicăi Gabor

FOTO EXCLUSIV Monica Gabor, gest stupefiant la înmormântarea mamei sale

EXCLUSIV Naşul Ramonei Gabor: «Pe Veronica a ajuns-o blestemul familiei!»

FOTO EXCLUSIV! Monica şi Ramona Gabor, sleite de puteri la priveghiul mamei

Slujbă în zorii zilei pentru Veronica Bulai

Mesajul tulburător al Monicăi Gabor pentru mama sa. Suferă, dar a găsit puterea să posteze pe net

Mai multe