FOTO Nu o să-ţi vină să crezi ce pachete primeşte Răduleasca! Combinaţia e letală dacă o foloseşte la un dineu!

28 martie 2014 19:53   Actualitate
Ultima actualizare:

Adepta unui stil de viaţă sănătos, Mihaela Rădulescu nu ezită să facă comandă la produsele de care are nevoie, iar un curier să i le lase direct la uşă. Diva de la Monaco a primit recent două pachete de care este foarte încântată, dar care combinate ar da un efect nu tocmai plăcut!

Mihaela Rădulescu s-a lăudat pritenilor că în dulapul ei de pantofi a mai făcut loc unei perechi de încălţăminte, dar şi că la capitolul legume nu stă prost deloc.

Vedetă tv a postat pe contul ei personal de socializare două fotografii cu mai multe legături de usturoi, dar şi cu o superbă pereche de sandale care au bucurat-o teribil, probându-le fericită mai ceva ca un copil. După ce şi-a dat seama de daruri, Răduleasca a tras o singură concluzie.

"Azi am primit două pachete - unul cu sandalele astea de vis şi altul cu usturoi verde (Anto, furnizor oficial de garlic în Principat:))))). Numa' să-mi aduc aminte să nu scot sandalele în oraş după ce mănânc usturoi:)))))", a scris vedeta pe Facebook la descrierea fotografiilor.

Mai multe