FOTO O îndrăgită interpretă de muzică populară îşi revine după operaţia suferită

3 iunie 2014 15:28   Actualitate
Ultima actualizare:

Interpreta Steliana Sima, a trecut prin clipe cumplite, în urma unei intervenţii chirurgicale, pe care a suferit-o în secret. Suspectă de cancer, artista a decis să efectueze o intervenţie preventivă şi a povestit prin ce a trecut, în platoul emisiunii Acces Direct.

Steliana Sima a dezvăluit de ce a fost de acord cu operaţia care putea să-i pună viaţa în pericol. "Nu eram pregătită psihic, dar am avut încredere în medici şi în Dumnezeu. Am fost operată prima oara, iar după două săptămâni am suferit o nouă operaţie. Recuperarea a fost foarte grea. Am avut noroc că m-am prezentat la control la timp. Familia şi prietenii mi-au fost alături şi m-au ajutat. Ei m-au determinat să iau această decizie. Am mers foarte încrezătoare la medici şi încrederea mi-a fost răsplătită", a povestit întristată interpreta.

"Cel mai greu moment a fost între operaţii. Acele 2 săptămâni au fost îngrozitoare. A fost un moment de răscruce al vieţii mele. Mi-am găsit alinarea în credinţă şi rugăciune, dar ofer şi mai multă atenţie aspectului meu fizic. Vreau să am o alimentaţie sănătoasă, să slăbesc, să mă răsfăţ din când în când şi la un salon de înfrumuseţare", a declarat artista de muzică populară.

Mai multe