FOTO Oana Zăvoranu, în biroul unui poliţist! Cum a ajuns bruneta din nou în faţa oamenilor legii

17 mai 2014 6:53   Actualitate
Ultima actualizare:

Protagonista unor întâmplări mai puţin fericite care s-au soluţionat în faţa oamenilor legii, Oana Zăvoranu are mulţi admiratori şi din rândul poliţiştilor. Bruneta a fost surprinsă să descopere că unul dintre ei o simpatizează atât de tare încât a "agăţat-o" pe brunetă  pe un poster de dimensiuni considerabile chiar în biroul său.

Rămasă fără permis de conducere după ce a călcat prea tare pedala de acceleraţie în localitate, Raluca Macovei, cea mai bună prietenă a Oanei Zăvoranu a fost nemulţumită de decizia poliţiştilor de a-i ridica permisul, aşa că a brut să-l recupereze înaintea celor 90 de zile de supendare. Bruneta a ajuns la sediul poliţiei, unde a suţinut examenul de legislaţie auto şi nu mică i-a fost mirarea când un om a legii a invitat-o să-i atate ce tronează în biroul lui pe unul din pereţi.

"Uite unde am găsit o pe a mea..în biroul unui şef de la poliţie..ea..cafeaua mea în viaţă..m ai trezit preaaa rău k nu mai vreau pe nimeni lângă mine...am avut somnul prea adânc..", a scris Raluca Macovei la descrierea fotografiei cu Oana Zăvoranu pe care a arătat-o prietenilor ei de pe contul de socializare.

Mai multe