FOTO Obligat de propria mamă să trăiască în cuşcă timp de 11 ani, după ce a omorât un copil!

28 mai 2013 9:00   Actualitate
Ultima actualizare:

Povestea halucinantă a unui bărbat din China face vâlvă pe Mapamond, având în vedere pedeapsa pe care a primit-o după ce a ucis în 2001 un băieţel de doar 13 ani.

Wu Yuanhong, un bărbat cu grave probleme mentale, trăieşte de mai bine de 11 ani într-o cuşcă de metal care nu-i permite nici măcar să se ridice în picioare.

Cuşca a fost construită de propia mamă a lui Wu Yuanhong, Wang Muxiang, acum în vârstă de 74 de ani, după ce fiul ei a comis oribila crimă în 2001.

La vremea respectivă, Wu Yuanhong a omorât în bătaie un băiat de 13 ani în urma unei căderi nervoase. După ce a fost închis, a fost eliberat la doar un an de la săvârşirea crimei din cauză că suferă de grave afecţiuni mentale.

Mama lui a fost nevoită să-i construiască această cuşcă din cauză că nimeni nu a dorit să se apropie de fiul ei criminal.

«Am sudat fiecare bară a cuştii plângând teribil. Încă îl văd ca pe fiul meu, deşi are probleme psihice şi a omorât un om. Când îl văd aşa, legat în lanţuri, mi se rupe inima», spune mama lui Wu Yuanhong.

Mai multe