FOTO Omul fără faţă s-a însurat cu femeia fără piele

1 aprilie 2013 9:49   Actualitate
Ultima actualizare:

În sfârşit, a răsărit soarele şi pentru el! Dallas Wiens, care a rămas fără faţă în urma unui accident îngrozitor, s-a însurat. Primul om căruia i s-a făcut un transplant total de faţă are o soţie la fel de încercată de soartă.

Cazul americanului Dallas Wiens, de 27 de ani, a şocat lumea după nenorocirea care l-a lovit în 2008, când a atins cu capul, din greşeală, firele de înaltă tensiune. Accidentul s-a petrecut în timp ce zugrăvea Biserica Baptistă Ridglea din Fort Worth, unde sâmbătă a avut loc cununia lui cu Jamie Nash, de 29 de ani.

2008- Dallas Wiens şi fetiţa lui, Scarlette, înainte de accident. 2010- Înainte de transplant, la prima apariţie publică după accident. 2011- Prima apariţie în public după transplant

Mireasa a suferit şi ea un teribil accident de circulaţie, în 2010, în urma căruia a suferit arsuri pe 70% din corp. S-au cunoscut la şedinţe de terapie în grup. "Sunt ochii lui Dallas, iar el e stăpânul inimii mele. Dragostea noastră e profundă şi puternică. Dumnezeu ne-a adus alături. Eu pot să fac lucruri pe care el un poate să le facă şi invers", spune Jamie.

200 de invitaţi au participat la fericitul eveniment. Printre aceştia s-a numărat şi Scarlette, fetiţa de 5 ani a lui Wiens, care îl iubeşte la nebunie. Chiar dacă are faţa unui mort, după transplantul total de faţă, fiica zice că nu vede că tatăl ei s-a schimbat vreodată.

Bărbatul spune că cel mai minunat moment din viaţa lui a fost când nervii feţei au început din nou să funcţioneze şi a simţit sărutul micuţei. Atât Wiens, cât şi Nash sunt la a doua căsătorie. Ea este mama a doi copii, Samantha, de 10 ani, şi Lucas, de 6 ani.

Click!spune

Jamie Nash a suferit un acident de circulaţie în Ennis, Texas. Maşina în care se afla a luat foc, flăcările pârjolindu-i pielea de pe picioare, spate şi mâini, oasele braţelor şi tendonul lui Achile. A stat în comă indusă zece săptămâni şi a fost supusă la 20 de intervenţii chirurgicale.

Dallas Wines a rămas orb după ce i-au fost carbonizaţi ochii, nasul, buzele şi pielea de pe faţă, în urma accidentului. A fost 90 de zile în comă şi a suferit 22 de operaţii înainte de a i se face transplantul total în martie 2011. I s-au transplantat nervi şi muşchi ca să simtă şi să-şi mişte faţa.

(Foto: Reuters)

Mai multe