FOTO Petre Roman şi Silvia Chifiriuc, din nou părinţi? Ce spune fostul premier

13 noiembrie 2013 16:44   Actualitate
Ultima actualizare:

Fostul premier Petre Roman (67 de ani) şi soţia sa, Silvia Chifiriuc (41 de ani) , nu exclud posibilitatea de a deveni din nou părinţi. Petre Roman i-a mărturisit lui Cătălin Măruţă că fiul său, Petrus, îşi doreşte foarte mult un frăţior.

Cătălin Măruţă i-a pregătit o surpriză băieţelului şi i-a oferit micuţului un tractor cu ocazia împlinirii a patru anişori.

Tatăl Oanei Roman i-a mărturisit lui Măruţă că o altă dorinţă a micuţului este să aibă un frăţior cu care să se joace. Realizaorul emisiunii „La Măruţă" a profitat de această declaraţie şi i-a întrebat pe părinţii micuţului dacă se pregătesc cumva să devină părinţi.

„Deocamdată nu este cazul, însă Petrus îşi doreşte foarte mult un frăţior. Dacă va vrea Dumnezeu...", a spus Petre Roman.

Băieţelul de patru ani s-a arătat dispus să-şi sacrifice din timpul dedicat jocului, petru a avea grijă de frăţiorul lui atunci când acesta se va naşte.

Fiica cea mică a fostului premier, Oana Roman, se pregăteşte să devină curând mămica primului ei copil. Oana urmează să aibă o fetiţă împreună cu iubitul ei, Marius.

(foto: captură PRO TV)

FOTO Petre Roman şi-a adus soţia la nunta lui Ilie Năstase

Silvia Chifiriuc, patru ani de căsătorie cu Petre Roman

FOTO Ce curajoasă e! Oana Roman, gravidă în cinci luni, intră în ringul de la «Dansez». Ce riscă din punct de vedere medical

Mai multe