FOTO Pictoriale nud şi striptease în direct! Cea mai lipsită de inhibiţii vedetă de la noi se apropie de 40 de ani

12 iunie 2013 10:03   Actualitate
Ultima actualizare:

Este unul dintre cele mai controversate personaje din lumea mondenă românească, iar pe 16 iunie, Oana Zăvoranu împlineşte 40 de ani.

Vedeta a fost mereu în atenţia presei, cel mai recent datorită faptului că a rămas fără slujbă după ce contractul ei cu Antena 1 s-a încheiat.

Oana a avut numeroase probleme de sănătate în ultima vreme, cel mai recent în aprilie, când a fost internată pentru a doua oară, prima dată fiind în decembrie. Deşi mama ei a pus spitalizarea pe seama unei căderi de calciu, se pare că a încercat din nou să îşi ia viaţa, după tentativa din decembrie.

Deşi şi-au jurat iubire veşnică în 2006, după trei ani de relaţie, Oana şi Pepe au pus punct căsătoriei în 2011. Ceea ce a început ca o separare liniştită s-a transformat repede într-unul dintre cele mai mediatizate divorţuri.

În urma declaraţiilor făcute despre el, Pepe a dat-o în judecată Oana  pentru daune morale. Nici ea nu s-a lăsat mai prejos şi a depus plângeri penale împotriva lui Pepe şi a lui Cătălin Măruţă, spunând că este sătulă de meditizare.

Nu e singura dată când vedeta a fost implicată într-un scandal mediatic. Oana a fost într-un lung conflict cu mama ei, Mărioara, din cauza averii, dar cele două s-au împăcat, iar Mărioara i-a fost alături pe perioada divorţului. 

Oana l-a atacat dur şi pe Mircea Badea, susţinând că a fost amanta lui pe vremea când prezentatorul era deja cu Carmen Brumă. 

A aruncat încă o bombă, de data asta despre Corneliu Vadim Tudor: Oana a declarat că politicianul ar fi încercat să o violeze în 2008.

Oana a ţinut primele pagini ale ziarelor şi datorită faptului că a cheltuit peste 45.000 de euro la vrăjitoare, deşi toate previziunile lor s-au dovedit a fi false şi vedeta le-a dat în judecată pentru înşelăciune.

Şi-a schimbat de mai multe ori look-ul: a trecut de multe ori de la brunet la şaten şi a fost şi blondă pentru câteva luni.

Cunoscută pentru lipsa ei de inhibiţii, nu e de mirare că Oana a pozat de mai multe ori în ipostaze sexy. Mai mult, ea a făcut şi striptease în direct, la emisiunea „Un show păcătos". Are şi ce să arate: şi-a făcut şase operaţii de mărire a sânilor, ultima la scurt timp după divorţul de Pepe.

2004

2006

2011

Oana la emisiunea "Un show păcătos", unde a făcut striptease în direct, în februarie.

Mai multe