FOTO Poliţia i-a stricat Deliei petrecerea din clubul soţului

29 mai 2014 20:20   Actualitate
Ultima actualizare:

Când dă petrecere, o ştie toată lumea! Delia Matache a atras atenţia poliţiştilor miercuri noapte în Centrul Vechi, pentru că în clubul soţului ei distracţia producea prea multă gălăgie. Totuşi, solistei nu i-a pierit zâmbetul de pe buze nici când a fost obligată să lase “sonorul” mai încet.

Miercuri noapte, Delia Matache (32 de ani) a fost gazda petrecerii dată în cinstea celor cinci ani aniversaţi de clubul condus de soţul ei, Răzvan Munteanu.

Şi-a aşteptat invitaţii în faţa clubului

Solista şi-a întâmpinat toţi invitaţii la intrare, a stat cu ei în stradă şi a ciocnit pahare cu băutură, dar a avut parte şi de un eveniment mai puţin plăcut. Când îi era lumea mai dragă şi când distracţia era în toi, un echipaj de poliţie care patrula în zonă i-a trecut pragul şi i-a somat pe solistă şi pe soţul ei să dea muzica mai încet. Multe cluburi din Centrul Vechi se confruntă seară de seară cu această problemă, aşa că Delia nu a fost uimită de cele întâmplate.

Soţul ei, Răzvan Munteanu,este patronul localului

Florin Ristei a cântat şi el la petrecere

S-a conformat, dar a continuat cheful, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Dacă până la intervenţia poliţiştilor petrecerea era în aer liber, în faţa clubului, după ce DJ-ul a dat sonorul mai încet cu toţii s-au mutat înăuntru. Show-ul a ieşit bine şi aşa, căci după miezul nopţii au urcat pe scena din club atât Delia, cât şi câţiva foşti concurenţi de la „X-Factor", Alex Maţaev, Florin Ristei şi Jo.

Cu această ocazie, solista a făcut şi o demonstraţie şi le-a arătat celor prezenţi că poate cânta şi altceva faţă de stilul care a consacrat-o. Ea a cântat "Cine iubeşte şi lasă", una dintre cele mai cunoscute melodii ale Mariei Tănase.

Mai multe