FOTO Prima Doamnă a Argentinei a pozat goală

17 august 2014 20:32   Actualitate
Ultima actualizare:

Vicepreşedintele argentinian, Amado Boudou, e târât într-un nou scandal! Prima Doamnă, Agustina Kämpfer, i-a pozat goală unui bărbat, iar imaginile au ajuns pe un site erotic.

Dezinvoltă şi lipsită de orice inhibiţie, roşcata le-a arătat argentinienilor nurii de care se bucură doar vicepreşedintele în fiecare seară. Sub numele de Nicole C., Agustina Kämpfer (33 de ani) a fost protagonista unui pictorial incendiar în urmă cu 10 ani, în care şi-a arătat farmecele dotare.

Adversarii lui Amado Boudou (51 de ani) i-au scormonit trecutul iubitei sale, încercând să-i strice imaginea vicepreşedintelui, mai ales că acesta este implicat în mai multe scandaluri politice. Prima Doamnă a Argentinei îşi manifesta erotismul fără nici o restricţie în anii studenţiei şi emana sex-appeal prin toţi porii. Aşa se înţelege cum l-a vrăjit Agustina pe fostul ministru al Economiei, cu care este împreună din anul 2009.

Dar de ce i se spune “Prima Doamnă”? Având în vedere că preşedintele ţării este o femeie, Cristina Fernández de Kirchner, titlul de “Prima Doamnă” i-a revenit partenerei vicepreşedintelui Amado Boudou, mâna dreaptă a şefului statului.

Regina Spaniei şi-a arătat sânii

Letizia Ortiz (41 de ani) a fost târâtă într-un scandal sexual, la doar o zi după ce a devenit Regina Spaniei, la 19 iunie. Fosta jurnalistă i-a pozat topless artistului cubanez Waldo Saavedra, care a pictat-o într-un tablou. Acesta a fost expus apoi într-o expoziţie din Guadalajara, Mexic. Artistul a recunoscut apoi că s-a îndrăgostit de Letizia, dar niciodată nu i-a mărturisit sentimentele.

Mai multe