FOTO Roxana, ex-Trident, mamă de ocazie pentru fiica iubitului

19 mai 2014 19:33   Actualitate
Ultima actualizare:

Au trecut nouă luni de când nu şi-a mai ţinut fetiţa la piept, iar de-atunci, Roxana Sârbu (29 de ani) s-a „îngropat" în muncă, pentru a uita de acest calvar.

Fosta solistă de la Trident şi-a deschis un atelier unde confecţionează haine pentru mămici şi fetiţe, iar duminică şi-a lansat prima colecţie, intitulată „Helene Pisc".

Catrinel Sandu a defilat în trei ţinute colorate şi sexy, alături de fiica sa cea mare, la fel şi prezentatoarea de la Digi 24, Laura Teodoru, însă cireaşa de pe tort a fost Maria, fetița lui Andrei Badiu, iubitul Roxanei.

Micuța, în vârstă de 4 ani, a venit la eveniment îmbrăcată într-o ţinută roşie cu buline albe, creată special pentru ea chiar de Roxana, "mama vitregă". Chiar dacă Maria a venit alături de tatăl ei, solista a fost extrem de grijulie şi nu a scăpat-o pe fetiță din ochi. După cum se ştie, anul trecut, cântăreaţa şi Oana Frigescu, fosta soție a lui Andrei Badiu, au avut o altercaţie în parc, întrucât fosta prezentatoare nu a agreat ideea ca fiicele lor să se joace împreună. Cele două au ajuns la Poliţie, însă până la urmă au făcut pace.   

Mai multe