FOTO Roxana Marinescu, neagră de supărare după un număr de striptease pentru viitorul soţ

6 iunie 2013 21:38   Actualitate
Ultima actualizare:

Roxana Marinescu vrea să se mărite cu Doctorul Victor Schwartz, esteticianul care i-a mărit în direct buzele la emisiunea "Un show păcătos", însă s-a cam supărat după ce a văzut cum s-a distrat Victor la petrecerea burlacilor.

La petrecere a venit Alicia Bonita, iar lucrurile au luat o turnură neaşteptată. Din cauza dansului în poală pe care l-a efectuat Bonita, Victor Schwartz a cam avut de suferit acasă.

«Am fost şi noi ca băieţii şi a apărut şi o fetiţă şa. Eu am fost cuminte. Mihai Mitoşeru a fost îla care a tot pus mâna. El m-a indus în ispită. Petrecerea a fost aseară. Roxanei i-am spus că am fost cu băieţii la un suc. Nu s-a întâmplat nimic», a declarat Victor.

După ce a văzut imaginile cu felul în care s-a distrat viitorul ei soţ, Roxana Marinescu a reacţionat corespunzător.

«Nu mi se pare normal ca eu să ştiu că ai fost la un suc cu prietenii şi după aia să văd imaginile alea. Cel mai mult m-a deranjat că nu ştiam. Putea să zică faptul că vine şi Bonita. Şi eu puteam să merg la petrecerea burlăciţelor dar nu m-am dus de proastă», a spus Roxana Marinescu, la un Show Păcătos.

Momentul s-a precipitat în atunci când în studio a intrat un stripper care a dansat lasciv pentru Roxana. Viitorul ei soţ nu a putut să suporte şi s-a grăbit să îl îndepărteze.

În cele din urmă, cei doi s-au împăcat considerând că sunt chit.

Mai multe