FOTO S-a însurat Americanu'! Cum arată aleasa inimii lui!

1 iunie 2014 11:06   Actualitate
Ultima actualizare:

Actorul Emil Mitrache, cunoscut publicului din serialul de comedie "La Bloc" s-a cununat civil vineri. El a spus «da» în faţa ofiţerului femeii cu care are doi copii. Aleasa inimii lui se numeşte Cristina Lixandru. 

După ce proiectul "La Bloc" s-a încheiat, Emil Mitrache, cunoscut drept "Americanu'", s-a dedicat în excusivitate creşterii copiilor, Teo şi Edi. S-a ocupat de asigurări şi a aşteptat să se întoarcă în televiziune, însă deocamdată nu are niciun proiect.

Vineri, actorul s-a căsătorit civil cu Cristina Lixandru.

Emil Mitrache este cunoscut datorită personajului "Vali Chivu" în sitcomul "Nimeni nu-i perfect", și-a început cariera actoricească în grupul umoristic TACT, proiect la care a lucrat alături de Dragoș Moștenescu. Împreună cu trupa, Emil a susținut o serie de spectacole în toată țara, însă pașii l-au îndreptat spre Capitală, unde și-a început colaborarea cu Florin Călinescu, la "Chestiunea Zilei".

La acea vreme, pentru Emil Mitrache televiziunea nu reprezenta deloc o enigmă, asta datorându-se colaborarilor sale anterioare cu posturile TV, Europa Nova și TVT 89, din Timișoara, unde a realizat mai multe emisiuni de divertisment.

În 2002, actorul a fost distribuit în serialul de comedie "La bloc", în care a intrat în pielea personajului "Americanul". Ultimul proiect finalizat a fost "Gașca", sitcom în care a jucat sub numele de "Bebe".

Mai multe