FOTO Sărutul dulce al împăcării dintre Bianca şi Victor. Dovada aşteptată de toată lumea

30 aprilie 2014 11:04   Actualitate
Ultima actualizare:

Cei doi au petrecut o vacanţă romantică în Turcia zilele trecute, iar perioada petrecută departe de agitaţia Bucureştiului se pare că le-a priit.

Şi ceea ce aşteptau toţi s-a întâmplat: sunt din nou un cuplu, la aproape două luni de la pronunţarea divorţului. Victor Slav a postat o fotografie în care o sărută pasional pe Bianca.

Cei doi s-au despărţit legal în data de 10 martie, însă de atunci sunt din ce în ce mai apropiaţi. Înaintea vacanţei din Turcia, au participat la emisiunea Minunea Dansului difuzată de Paşte la Pro TV, iar lumea a speculat să flacăra iubirii arde din nou.

După ce au dansat împreună, cei doi au plecat în vacanţă, unde au fost surprinşi de presă. În ciuda divorţului, Bianca şi Victor se înţeleg foarte bine şi se distrează de minune. Semn că totul merge ca pe roate, Bianca a postat o imagine din Turcia pe contul personal de Facebook în care, prietenii virtuali ai vedetei pot admira priveliştea de la balconul camerei de hotel, iar în josul imaginii se văd şi picioarele fostei doamne Slav.

Tot în vacanţă, roşcata a postat o imagine în care pare păruită şi bruscată de fostul soţ, însă este cu zâmbetul pe buze semn că totul nu este decât o joacă, bănuială confirmată şi de mesajul vedetei: "Marea ciufuleala:)) in Kung Fu style:)))".În imagini, Victor cu o mână îşi trage fosta soţie de păr în timp ce cu cealată i-a imobilizat braţele acesteia.

Povestea de dragoste dintre Bianca Drăguşanu (34 de ani) şi Victor Slav (33 de ani) a început în decembrie 2012, când s-au întâlnit la filmările pentru Revelionul Pro TV.

 În septembrie 2013, după doar câteva luni de relaţie, Victor a cerut-o de nevastă şi cei doi au ajuns în faţa altarului. Despărţirea s-a produs în ianuarie anul acesta, după ce Bianca a plecat la Paris împreună cu Adrian Cristea. Fotbalistul credea că astfel o va smulge din braţele "băiatului de la Vremea".

Bianca, dezlănţuită după ce Cristea a făcut-o praf: «Idioţii nu înţeleg»

Mai multe