FOTO Scandal în lumea manelelor. Palme şi ameninţări, cu Dan Bursuc

29 aprilie 2014 15:47   Actualitate
Ultima actualizare:

Lumea manelelor îi susţine pe Dan Bursuc în scandalul pe care îl are cu Denis Petcu. Discuţia a pornit de la un presupus furt de identitate. Mai exact despre injurii postate pe un profil de Facebook.

Scena s-a petrecut într-un restaurant din capitala, când cei doi s-au întâlnit, după ce în prealabil, Denis ar fi postat pe contul de Facebook al unui artist din anturajul lui Dan Bursuc, anumite fotografii şi texte. Atât tânărul cât şi Dan Bursuc s-au aflat în platoul emisiunii Acces Direct.

Denis a declarat: "Eu eram în restaurant, când un băiat din anturajul lui Dan Bursuc a ţipat la mine şi mi-a zis că eu l-am înjurat pe Facebook. Atunci, cineva m-a pus forţat jos pe un scaun. Mi-a fost luat telefonul din mână şi verificat, apoi mi-a trantit mobilul, după care m-a lovit cu palma peste faţă".

Dan Bursuc a intervenit şi a povestit telespectatorilor versiunea sa asupra celor întâmplate. "Eram la restaurant, când un coleg mi-a zis că el este băiatul care trimite mesaje false de pe un cont cu numele Dănuţ Ardeleanu. L-am chemat la masă să discutăm. Eu eram cu toţi băieţii acolo, şi el a început să ţipe pe acolo, să facă ca toate animalele. Atunci, datorită lipsei sale de respect, l-am luat puţin de obraz, aşa părinteşte. Nu-mi stă în caracter să lovesc şi nu am să o fac niciodată."

Denis a intervenit şi a completat: "Simona, omul ăsta minte. Toţi cei din spatele său au fost martori la incident, doar că nimeni nu a zis nimic. Stăteau şi se uitau toţi ca la cinema. Nimeni nu mi-a ţinut partea în acea seară."

Ca urmare a presupusului atac, tânărul a sunat la 112, iar un echipaj de poliţie s-a deplasat la faţa locului pentru a ancheta acest incident. Denis afirmă că singura dovadă de care ar putea dispune, ar fi filmările video de la camerele de supraveghere montate în restaurant, dar Dan Bursuc are o mare influenţă în acel local şi cei de acolo nu vor să le furnizeze.

Mai multe