FOTO Şi-a făcut palat în vapor!

22 martie 2014 19:20   Actualitate
Ultima actualizare:

Un afacerist din Ohio (SUA) s-a ambiţionat să transforme o epavă într-o luxoasă casă de vacanţă. Bryan Kasper a cheltuit peste 15 milioane $ să-şi facă palat cu vedere la lac.

Epava de 90 de ani a prins din nou viaţă, după ce un afacerist american a transformat-o într-o casă de vacanţă. Bryan Kasper (52 de ani) s-a încăpăţânat să-şi facă o vilă de lux chiar pe puntea vaporului "Benson Ford", cocoţat pe o stâncă din Lacul Erie (Ohio, Statele Unite).

Interiorul e decorat cu mobilier de lux

Milionarul a scos din buzunar nu mai puţin de 15 milioane de dolari (48,6 milioane de lei) să-şi realizeze moftul, dar a meritat. Mobilierul realizat din lemn de esenţă rară şi decoraţiunile de lux de pe cele patru punţi te poartă cu gândul la croaziere.

Bryan Kasper

Nava este dotată şi cu un garaj, o sală de jocuri şi bar. Ambarcaţiunea, ideală pentru escapade, este locul potrivit să te bucuri de liniştea lacului şi a munţilor care o înconjoară.

Apartamentul plutitor va avea cârmă şi motor

Funcţionând exclusiv pe baza energiei solare, staţiunea de lux îţi oferă vacanţa perfectă. Un astfel de apartament plutitor include două dormitoare uriaşe, o terasă, o piscină şi o cameră cu vedere la viaţa subacvatică din Oceanul Indian, chiar şi heliport. Costurile de producţie ale insulei plutitoare se ridică la 240 de milioane de dolari (783 milioane de lei).

Mai multe