FOTO Şi-a plimbat copilul cu tractorul! Cătălin Măruţă a stat cu David la volan!

14 noiembrie 2013 16:55   Actualitate
Ultima actualizare:

La o zi distanţă de vizita pe care i-a făcut-o lui Petre Roman cu ocazia aniversării micuţului Petrus, Cătălin Măruţă a urcat din nou în tractor. De data aceasta, şi-a luat şi familia cu el!

Ca să-l împace pe fiul său de doi ani şi opt luni, David, supărat pentru că l-a văzut pe tatal său în tractor cu un alt copil, Cătălin Măruţă i-a făcut o surpriză de proporţii puştiului său. În această dimineaţă, înainte de a pleca la grădiniţă, băieţelul a fost plimbat şi el pe câteva străzi cu vehiculul.

Însoţit de mama sa, cântăreaţa Andra, David a gustat din plin surpiza. Cea care a avut cele mai mari emoţii a fost artista, care la un moment  dat a trebuit să-şi exerseze şi ea calităţile de şofer pe tractor. Bulversată, Andra şi-a întrebat de mai multe ori soţul care sunt ambreiajul, frâna şi acceleraţia.

"Voi nu ştiţi că eu conduc de foarte mult timp o maşină automată, care are doar frână şi acceleraţie. Nu m-am mai urcat demult la volanul uneia normale", a spus Andra la emisiunea "La Măruţă", uşor fâstâcită de moment.

Mai multe