FOTO Şoc la «Vocea României» Horia Brenciu: «Bă, ăsta e Pepe?»

13 octombrie 2013 6:48   Actualitate
Ultima actualizare:

Juraţii de la Vocea României au rămas mască după ce au auzit una dintre cele mai interesante voci care au ajuns vrodată pe scenă.

Concurentul care i-a făcut să rămână mască pe cei patru juraţi are o voce incredibil de asemănătoare cu a nimeni altuia decât Pepe. Iar acest lucru a fost observat în primul rând de Horia Brenciu care a crezut că pe scenă se află chiar Pepe, după ce l-a ascultat pe Claudiu.

“Ba, asta e Pepe? In viata mea nu am vazut o asemenea asemanare de voce. Am intrebat de 1000 de ori daca e Pepe. Sunt socat, sa mor eu. In viata mea nu am vazut o asa asemanare cu vocea lui Pepe. Chiar am intrebat, daca ai auzit, <<Asta e Pepe?!>> Formidabil. Ce soc am… Chiar sunt socat, pe bune! Te-ai gandit la un nume pentru fetita ta? Eu zic sa-i spui Pepita”, a spus Brenciu.

Sambata seara, Daniel Claudiu Grosu a reusit sa ii cucereasca cu vocea lui doar pe doi dintre juraţii de la “Vocea Romaniei” – Smiley şi Loredana Groza.

Cea care l-a susţinut s fost chiar soţia lui care în curând va naste.

Horia Brenciu nu a întors scaunul, dar a recunoscut că este şocat de vocea lui Daniel Claudiu Grosu care a interpretat melodia “Volare”.

Mai multe