FOTO Şocant! S-a întors din vacanţă cu un păianjen în burtă

19 octombrie 2014 12:41   Actualitate
Ultima actualizare:

Un tânăr de 21 de ani din Australia a reușit să șocheze o întreagă echipă de medici de la spital, după ce s-a prezentat la urgențe cu o dungă roșie pe abdomen.

Dylan Thomas se întorsese de curând dintr-o vacanţă petrecută in Bali, iar la scurt timp a observat ca pe burtă i-a apărut o linie roşie, de mici dimensiuni.

Pentru că nu arăta atât de rău, Dylan nu i-a dat importanță crezând că este doar o zgârietură. Dunga roșie s-a lungit destul de tare, iar când a observat că se îndreaptă spre inimă, Dylan s-a dus de urgență la spital.

Însă medicii au privit mai atent inflamaţia şi au constat cu stupoare că în organismul său se afla un păianjen care i-a intrat pe sub piele în timpul vacanței sale din Bali. Din acel moment, locul muşcăturii a devenit dureros, pacientul simţind o arsură mistuitoare.

Medicii au fost nevoiți să-l opereze pe bărbat pentru a-i scoate din organism păianjenul. Acesta se pare că îşi săpase o vizuină în cicatricea pe care Dylan Thomas o avea pe abdomen în urma unei recente operaţii de apendicită şi începuse să-şi croiască drum spre partea superioară a corpului, informează io9.com

''A fost un pic mai mare decât un vârf de chibrit", a precizat pacientul pentru aceeaşi sursă.

Mai multe