FOTO Sora lui Salam, cu lacrimi în ochi: «Copiii lui Florin vor merge la psiholog!»

16 octombrie 2013 14:56   Actualitate
Ultima actualizare:

Scandalul drogurilor în care este implicat Florin Salam lase urme adânci şi în sufletele celor doi copii ai cântăreţului. Sora artistului a povestit cu lacrimi în ochi că nepoţii ei vor avea nevoie de un psiholog să treacă peste aceste momente grele, care îi afectează cumplit. Ea a explicat că cei doi copii sunt marginalizaţi la şcoală de colegii lor şi au devenit ţinta răutăţilor. 

Maria Petrache, sora lui Florin Salam, a povestit la ProTv că scandalul în care a intrat fratele ei le-a dat viaţa peste cap.

"Fratele meu nu că îşi iubeşte copiii, îi adoră. Îi este teamă să se recăsătorească, pentru ca ei să nu sufere. Protecţia Copilului ar trebui să salveze acei copii care chiar au probleme cu părinţii lor, care sunt abuzaţi sexual de aceştia.

Nu se mai poate aşa. Copiii vor avea nevoie de un psiholog, sunt foarte afectaţi. Sunt marginalizaţi şi strigaţi în fel şi chip", a explicat Maria Petrache.   

Amploarea scandalului a afectat-o peste măsură şi pe mama cântăreţului. Femeia a declarat că a chemat salvarea pentru că i-a crescut tensiunea.

Mai multe