FOTO Soţia lui Gigi Becali, Luminiţa, a tăiat moţul fiului Gabrielei Vrânceanu Firea

27 mai 2013 16:38   Actualitate
Ultima actualizare:

Deşi soţul ei are grave probleme cu legea, fiind condamnat la 3 ani de închisoare în Dosarul Terenurilor, cel al schmbului cu MApN, şi cercetat în continuare în Dosarul Valiza, Luminiţa Becali şi-a respectat obligaţiile de naşă a fiului cuplului Gabriela Vrânceanu Firea-Florentin Pandele.

"Jumătatea" patronului stelist, precum şi fetele acestuia au luat parte la tăierea din moţ a micuţului Ţari, care săptămâna trecută a împlinit 1 an.

"Ne-am bucurat ca David a ales un ceas, deci va fi punctual si parolist, o icoana cu Maica Domnului si Pruncul, ceea ce ne-a umplut sufletul de bucurie si, la final, o bancnotă.

Pentru ca David Petru le-a umplut ziua de bucurie, într-o perioada atat de grea pentru întreaga familie, am promis ca vom reveni mai des cu finul care, deşi întoarce casa pe dos, îi amuză pe cei din jur şi-i face să mai uite de necazuri, macar pentru câteva ore.

Ţari a fost foarte cuminte cat i-au fost taiate 4 suvite din par, in semnul crucii. Asa cum este traditia, firele de păr au fost prinse de naşă pe o monedă, cu ceară",

Mai multe