FOTO Soţul Gabrielei Cristea, «afumat» bine la ziua Oanei Roman: «M-am folosit de banii ei, care-i problema?»

15 aprilie 2013 14:03   Actualitate
Ultima actualizare:

Sâmbătă seară, viitorul fost soţ al Gabriei Cristea a mers la ziua Oanei Roman, care a împlinit 37 de ani. Bărbatul s-a distrat extraordinar, deşi săptămâna trecută s-a aflat în mijlocul unui scandal, cu dezvăluiri incendiare din timpul căsniciei cu bruneta.

 Marcel Toader a cântat împreună cu lăutarii, la petrecerea de sâmbătă, câteva versuri care fac trimitere la Gabriela şi care vorbesc despre visuri destrămate.

Din imagini, bărbatul s-a "afumat" destul de bine, dar a făcut şi o declaraţie-şoc: "M-am folosit de banii ei, care-i problema?", a spus ex-sportivul la Kanal D.

"Să nu mai aud de căsătorie, de copii... am încercat, nu mai vreau. Eu şi Gabriela eram doi străini de în casă. Eu i-am rezolvat contractul în televiziune şi salariul. Mea culpa, m-am folosit de banii ei..

Un bărbat se ocupă de lucrurile capitale: de vacanţe, bani, casă, locuinţă, de prieteni. Femeia vrea să fie dominată. În viaţa mea, am multe experienţe. Dar asta nu mi-a ieşit.

Eu am suferit mult în viaţa mea pentru familie. Am vrut mulţi copii, vreo 5. Încerc să fiu bine", a mai spus Marcel Toader.

Mai multe