FOTO Ştefan Stan s-a tuns zero în direct, apoi a făcut un anunţ neaşteptat: «Nu regret nimic»

9 iunie 2014 15:41   Actualitate
Ultima actualizare:

După ce a pierdut un pariu cu Cătălin Măruţă, Ştefan Stan s-a ţinut de cuvânt şi a acceptat să fie tuns zero, în direct, de către prezentatorul TV.

Pariul a fost pus acum câteva zile şi a constat într-o provocare pe care artistul a pierdut-o. Măruţă i-a spus să o sune pe iubita lui şi să-i dea papucii în direct, ceea ce Stan a şi făcut, până la un punct. Când iubita i-a răspuns la telefon, în loc să-i spună că o părăseşte, el s-a declarat dragostea. "Didi, te iubesc mult şi voiam să îţi zic că tocmai mi-am pierdut părul. Vorbim noi... te pupă tati. Pa".

Astfel, în emisiunea de astăzi, Ştefan Stan a venit pregătit să fie tuns zero. El a mărturisit că nu regretă foarte mult decizia luată, decoarece nu are foarte mult păr şi oricum, va creşte repede.Măruţă a beneficiat de ajutorul lui Robert, stilistul vedetelor, pentru definitivarea noului look al solistului.

După ce a fost tuns, cântăreţul a făcut un anunţ neaşteptat. "Nu rămâne aşa. Dacă tot m-am tuns, mâine îmi fac implant de păr", a spus el, precizând că vorbeşte cât se poate de serios.

Mai multe