FOTO Stelian Ogică se iubeşte cu Beyonce de România! «Spaima loteriei» se simte cel mai norocos bărbat

11 aprilie 2014 15:22   Actualitate
Ultima actualizare:

I-a trimis zilnic flori dără a-şi dezvălui indetitatea. Stelian Ogică a curat-o asiduu pe Beyonce de România, o tânără de 21 de ani care nu are nici o legătură cu iubita lui Nicolae Guţă, dar are tangenţe cu lumea manelelor. Noua cucerire a bărbatului care a trezit indivie în rândul jucătorilor la loto se numeşte Roxana Dobriţoiu şi este nepoata lui Adi de la Vâlcea.  

Stelian Ogică este un bărbat insistent atunci când pune ochii pe o femeie care-i place cu adevărat. El i-a trimis zeci de buchete de flori Roxanei Dobriţoiu şi într-un final tânăra cu forme voluptoase a acceptat să-i fie iubită. Fata este studentă la Conservator şi a lansat deja primul ei single, "Heartbreaker" .

"Stelian era admiratorul meu secret. Îmi trimitea zilnic flori. A fost foarte insistent, dar gesturile lui nu au fost nicidecum deranjante. Am scris pe Facebook ca sunt într-o relaţie complicată, pentru că nu ştiam ceo să iasă până la urmă cu Stelian", a spus Beyonce de România la Acasă Tv.

La rândul lui, Ogică este mândru de femeia care-i stă acum alături, ba chiar îi ascultă muzica şi recunoaşte că este talentată.

Mai multe