FOTO Uite ce dulce este fata Iannei Novac!

16 septembrie 2013 13:54   Actualitate
Ultima actualizare:

Soprana Ianna Novac a devenit mamă pe 22 iunie, iar de atunci micuţa Erika Maria a devenit centrul universului pentru ea. De curând, artista a botezat-o pe cea mică, în prezenţa a peste 70 de invitaţi.

Ianna Novac şi soţul ei, Octavian Dobrotă au botezat-o în weekend pe micuţa Erika Maria (captură: Kanal D)

Fericita familie a fost invitată în platoul emisiunii "Teo Show", unde au povestit cum a fost la marele eveniment. Ianna a mărturisit că a avut foarte multe emoţii şi că nu a putut rezista să nu plângă o dată cu fiica ei.

Cei doi au vrut să respecte toate tradiţiile basarabene la petrecere (captură: Kanal D)

"Nu am avut asemenea emoţii nici când am fost pe scenă. Când a trebuit să i-o dau naşei să aibă grijă de ea, am simţit că mi se rupe sufletul. Mai ales când am văzut-o că plânge şi nu puteam să o ajut, să îi fac nimic", a spus soprana.

Micuţa Erika Maria este o minune de copil, care seamănă leit cu mama ei (captură: Kanal D)

Tenorul Octavian Dobrotă, membrul trupei Distinto a mărturisit că el a fost cel care a ales să-i facă fiicei sale un botez tradiţional basarabean, pentru că a considerat că este foarte frumos să fie aşa.

"Eu am vrut un asemenea botez pentru ea pentru că este jumătate basarabeancă şi am zis că aşa e frumos să fie", a spus Tavi.

Teo nu s-a putut abţine să o ia în braţe pe fetiţa Iannei (captură: Kanal D)

"Am ales să aibă opt naşi, pentru că aşa e în Basarabia. Eu am 21 de naşi şi cu vreo trei-patru dintre ei am o relaţie foarte bună. Naşii ei sunt oameni speciali, deosebiţi, care au venit încărcaţi de daruri. La începutul botezului, la noi se pune o masă mare pe mijloc şi acolo pun naşele toate cadourile", a adăugat Ianna.

Mai multe