FOTO Uite ce podoabă capilară are Mihai Trăistariu la jumătate de an de la implantul de păr

26 septembrie 2013 16:58   Actualitate
Ultima actualizare:

Mihai Trăistariu este mulţumit de rezultatul implantului de păr pe care şi l-a făcut în urmă cu jumătate de an în Turcia. Deşi medicii i-au explicat că mai are de aşteptat încă două luni pentru a vedea exact dacă intervenţia a fost un succes, artistul este încrezător că podoaba sa capilară dă semne că ar fi acceptat implantul. 

Cântăreţul răsuflă uşorat după intervenţia pe care şi-a făcut-o în urmă cu şase luni. Deşi a avut emoţii mari şi în fiecare zi verifica în oglindă dacă i-a mai apărut un fir de păr nou, acum Mihai Trăistariu nu mai are niciun motiv de îngrijorare.

"Medicii mi-au spus că rezultatul final se vede abia după opt luni de la implant. Au trecut doar şase, dar sunt pe drumul cel bun. Părul a crescut şi important este că mi-a acoperit şi suprafaţa capului unde aveam cicatrice.

Şi fruntea o aveam mai lată, aveam o frunte de om deştept. Acum că am mai mult păr, acesta mi-o acoperă. Asta nu înseamnă că sunt mai puţin deştept, dar parcă sunt mai frumuşel", a glumit amuzat de situaţie, Mihai Trăistariu, la emisiunea "La Măruţă"

Mai multe