FOTO Uite cele mai sexy concurente de la Eurovision, din prima semifinală

14 mai 2013 20:43   Actualitate
Ultima actualizare:

Marţi seară s-a desfăşurat prima semifinală de la Malmo a concursului Eurovision 2013. Zece din cei 16 artişti s-au calificat în finala de sâmbătă. A doua semifinală, în care va cânta şi Cezar Ouatu, are loc joi.

Click! vă prezintă cele mai sexy apariţii de marţi.

Hannah, reprezentanta Sloveniei, a interpretat melodia "Straight into Love". Blonda a fost prima apriţie sexy a serii, purtând un costum din piele, care îi punea în evidenţă silueta frumoasă.

Zlata Ognevici, a cântat melodia "Gravity", ca reprezentantă a Ucrainei.

Aliona Lanskaia a urcat pe scena Eurovisionului pentru Belarus, cu piesa "Solayoh". Apariţia ei a fost de-a drepul răvăşitoare, blonda arătând extraordinar în rochia minusculă, argintie.

Aliona Moon, din Republica Moldova, pe numele ei real Aliona Munteanu, a interpretat spectaculos melodia "O mie".

Despina Olympiou din Cipru, a intrat în concurs cu piesa "An me thimasai", interpretată în limba greacă. Aceasta a impresionat cu rochia pe care a îmbrăcat-o pe scenă, o piesă vestimentară din dantelă neagră, care lăsa să i se vadă toate secretele intime.

Trupa Moje 3, din Serbia a cântat piesa „Ljubav je svuda", care înseamnă, în traducere, "Dragostea e pretutindeni".Cele trei domniţe au urcat pe scenă purtând nişte rochiţe foarte sexy şi extrem de colorate.

Mai multe