FOTO Un fleac, dom’ doctor, m-am înţepat în cap!

27 august 2014 22:46   Actualitate
Ultima actualizare:

A trecut la un centimetru de moarte! Un chinez, în vârstă de 50 de ani, a supravieţuit miraculos, după ce o bară metalică de un metru lungime i-a străpuns capul.

Bărbatul efectua nişte reparaţii la locuinţa sa din oraşul Leye, provincia Guangxi, China. O bară din metal s-a desprins şi i s-a înfipt în cap. Ho s-a prăbuşit ca secerat la pământ, într-o baltă de sânge.

Bucata de metal, lungă de aproape un metru, i-a intrat prin partea dreaptă a frunţii şi i-a ieşit prin partea stângă a obrazului, trecând milimetric pe lângă tâmple. Cu faţa plină de sânge, chinezul a chemat imediat ajutoare. Ho a ajuns de urgenţă la spital, unde au fost chemaţi pompierii să taie capetele metalului. În stare de şoc şi abia putând să îndruge ceva, Ho le-a povestit medicilor ce i s-a întâmplat. Risca să rămână o legumă, dacă bara i-ar fi atins, din greşeală, lobul temporal al creierului. 

Acesta poate spune că s-a născut a doua oară, deşi ar putea rămâne cu sechele pe viaţă, întrucât riscă să aibă probleme cu echilibrul sau să facă epilepsie. Însă doctorii i-au dat lui Ho şanse mari de recuperare. 

Mai multe