FOTO Valentina Pelinel, incognito la ziua «mamei Zina»

15 iunie 2014 17:45   Actualitate
Ultima actualizare:

A fost petrecere mare sâmbătă la căminul de bătrâni în care Zina Dumitrescu locuieşte de trei ani. Printre cei care au ţinut să-i fie alături s-a numărat şi Valentina Pelinel. Doar că blonda a petrecut mai mult timp ascunsă în azil decât alături de "mama modei din România".

Chiar dacă abia astăzi împlineşte 78 de primăveri, Zina Dumitrescu a avut parte de o petrecere în avans. Click! v-a prezentat pe larg ieri cum a decurs aniversarea îndrăgitei creatoare de modă, dar şi cine i-a fost alături. O prezenţă inedită a fost cea a Valentinei Pelinel (33 de ani), care a petrecut mai mult timp în azil decât cu sărbătorita.

La vederea camerelor de filmat, manechinul a fugit în incinta azilului

Deşi în curtea căminului de bătrâni din Ghermăneşti era amenajată o masă imensă pentru invitaţi, blonda a preferat să stea ascunsă în azil. Aşa că la vederea aparatelor de fotografiat sau a camerelor video, fotomodelul se evapora imediat de la masă.

Zina şi manechinele ei s-au distrat de minune la petrecere

Îmbrăcată lejer, într-o salopetă extrem de scurtă şi cu părul prins, Valentina a făcut tot posibilul să nu fie văzută de presă. Blonda a ajuns printre primii invitaţi şi a fost însoţită de şofer. Nici bolidul de lux cu care a venit nu a fost lăsat la intrare pentru a atrage atenţia, ci a fost parcat în curtea azilului.

Vizibil deranjată de prezenţa jurnaliştilor, Valentina, care este în plin proces de divorţ cu Cristian Boureanu, nu a vrut să facă nici un comentariu şi doar după ce s-a asigurat că nu mai e picior de fotograf în zonă a ieşit la lumină.

Zina, zi de naştere alături de manechine

Zina Dumitrescu s-a distrat de minune la petrecerea ei. Printre flori, urări şi cadouri, creatoarea de modă a primit şi un tort în formă de geantă. Alături i-au fost Dana Săvuică, Rodica Protasievici, Dana Androne, Horia Moculescu, Valentina Pelinel, Rodica Popescu Bitănescu, Anda Caropol, Maria Andrei sau Andi Antemia.

Mai multe