FOTO Vezi cine este de vină pentru dispariția fiicei lui Adi Minune. Regele Cioabă face dezvăluiri

13 mai 2014 15:56   Actualitate
Ultima actualizare:

Invitat de către Cătălin Măruță să vorbească despre recenta dispariție a lui Carmen Simionescu, regele rromilor, Dorin Cioabă a găsit vinovatul pentru modul în care se comportă fetele de etnie romă în ultimul timp.

Regele Cioabă a vorbit în cadrul emisiunii "La Măruță" despre recenta dispariție a tinerei de 16 ani, Carmen Simionescu, fiica lui Adrian Minune. Potrivit lui Dorin Cioabă, mentalitatea tinerilor romi s-a schimbat, iar principala vină aparține internetului și rețelelor de socializare:"Nu mă mai surprinde nimic pe lumea asta. Evoluăm către o lume modernă, iar tradițiile noastre ca popor au de suferit. E de vina internetul și nu ai ce să faci. Și mie mi-a fugit o nepoată de acasă, tot din dragoste."

Cioabă i-a oferit lui Adi Minune o soluție pentru această problemă. "Adrian ar trebui să cheme fata acasă prin intermediul mass-media și pentru început să fie de acord cu relația tinerilor. Apoi, încet să lucreze la psihicul fetei, încât să o convingă că face o greșeală trăind cu acest tânăr."

Fiica lui Adi Minune, Carmen, în vârstă de 16 ani şi jumătate, a dispărut de acasă in seara de sambata. Cântăreţul a început căutările şi a apelat la sprijinul oamenilor legii, însă aceştia nu au deocamdată indicii asupra locului unde tânăra s-ar putea ascunde.

Mai multe