Fotografii incendiare! Adelina Pestriţu, din nou bombă sexy!

13 ianuarie 2012 6:09   Actualitate
Ultima actualizare:

Adelina Pestriţu vrea să revină la imaginea care a consacrat-o, adică de bombă sexy! Frumoasa prezentatoare nu vrea să-şi mai ascundă formele apetisante, asta după ce i s-a reproşat că poartă haine de băbuţă.

Fosta soţie a lui Liviu Vârciu a primit multe sfaturi cu privire la vestimentaţia ei din ultima perioadă. Ea spune că prietenii s-au plâns de faptul că se îmbracă mult prea serios. S-a gândit la acest aspect şi a trecut la treabă! A realizat o sedinţă foto dedicată ei şi celor dragi.

«Mi-am dorit mult o şedinţă pentru mine. Am trecut prin multe schimbări ca look până acum. Era momentul să-mi fac nişte poze noi. Mi s-a reproşat că mă îmbrac până în gât. Lumea mă întreba dacă m-am călugărit. Am vrut să le arăt că nu», a spus Adelina, pentru Ring.

Adelina s-a lăsat fotografiată de Andreea Retinschi, iar machiajul a fost realizat de Gabriela Mirea.  Shottingul a fost realizat în apartamentul mirilor din luxosul complex Ambasad'Or din Otopeni.

«Lumea mi-a zis că mă călugărisem. Era timpul să mai fac şi altfel de poze. Pe Andreea am găsit-o prin nişte prietene cărora le-a făcut nişte poze superbe. Am luat legătura cu ea şi zilele trecute ne-am întâlnit pentru shooting», a explicat Adelina.

Mai multe