Fotomodelul Alina Coman are sânii distruşi de un chirurg italian - VIDEO

8 martie 2010 11:25   Actualitate
Ultima actualizare:

Alina Coman, un fotomodel român care a profesat timp de mai mulţi ani în Italia, a povestit despre experienţa sa dramatică în urma operaţiilor estetice suferite pentru mărirea sânilor.

Ea a fost invitată luni, 8 martie, în cadrul emisiunii ¨Fatti Vostri¨ de pe postul de televiziune Rai Due, unde a povestit cum din anul 2002 până astăzi a suferit şapte operaţii estetice care i-au distrus sânii şi care i-au terminat cariera de fotomodel. Ea apelase la această soluţie după ce născuse a doua oară.

"Îmi doresc ca ceea ce am păţit eu să fie un semnal de alarmă pentru celelalte femei care doresc să îşi mărească sânii. Dacă natura nu vi i-a dat, nu încercaţi să-i modificaţi" a declarat românca.

Doctorul care a mutilat-o a reuşit, de-a lungul anilor, să o convingă să repete intervenţia pentru repararea operaţiilor nereuşite.

Citeşte şi:Doria Ivan: «Sunt urâtă cu draci, operaţiile estetice nu m-au ajutat»Anda Adam: «Mi-am pus silicoane pentru că aveam piept de bărbat!»Blonda lui Bote, operată din cap până-n picioare!Marina, ce silicoane grele ţi-ai pus!Heidi Montag s-a operat de 10 ori într-o zi!Loredana Chivu: «Nu-mi plac silicoanele mele. Le schimb!»

"Uneori îmi este ruşine şi în casă, iar în momentele intime sunt foarte tensionată. Sunt mereu depresivă pentru ceea ce am păţit¨, a declarat românca în luna septembrie pentru ziarul ¨Il Resto del Carlino".

În prezent, Alina se află în proces cu acesta şi deşi a investit mulţi bani şi timp a declarat că va lupta pentru a i se face dreptate. Ea locuieşte în Italia de mai mulţi ani şi are doi copii.

Presa din Peninsulă nu a făcut public numele doctorului care a mutilat-o pe frumoasa româncă.

Anul trecut, un doctor estetician celebru, Francesco Nobili, impresionat de drama româncei, a operat-o din nou pe Alina, reuşind să ascundă cât de cât "măcelul" realizat de primul chirurg.

Vezi aici cum arăta înainte Alina şi VIDEO cu sânii ei mutilaţi

Mai multe