FOTO+VIDEO Dramă fără limite în cazul bebeluşului aruncat la groapa de gunoi

21 septembrie 2010 23:20   Actualitate
Ultima actualizare:

CLICK AICI PENTRU ŞTIREA COMPLETĂ

Viaţa tinerei de 18 ani care şi-a aruncat nou-născutul, în vârstă de doar opt zile, la groapa de gunoi pare să fie desprinsă dintr-o telenovelă sud-americană. Tânăra a făcut un pact cu mama ei pentru a ţine secretă sarcina, dar secretul s-a transformat într-un blestem care poate avea urmări grave atât pentru fată, cât şi familia ei. Chiar dacă a comis un gest ce nu poate fi calificat, procurorul a decis că fata va fi cercetată în stare de libertate.

CLICK AICI PENTRU POZE CU MAMA BEBELUŞULUI ABANDONAT

Text foto: Tânăra riscă 20 de ani de închisoare

"Doar mama mea a ştiut de sarcină. Nu m-am gândit că îi fac rău copilului. Eram şocată. Dacă aş putea, acum aş lua copilul acasă. Îmi pare rău pentru ce s-a întamplat. Dacă aş putea da timpul inapoi nu aş mai face una ca asta. Mi-a fost frică de toată lumea. I-am mintit pe toţi", a spus tânăra la ieşirea din sediul poliţiei.

Text foto: Nou născutul abandonat la groapa de gunoi a ajuns în incubatorul spitalului

"Eu stau cu ea in casa. Nu am ştiut că e gravidă. Doar astăzi am aflat ce prostie a făcut. Nu mă aşteptam la aşa ceva. Tatăl nostru e într-o stare de şoc si nu prea bine din punct de vedere medical", a spus sora tinerei, venită într-un suflu la sediul poliţiei.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE CU LOCUL ABANDONDONULUI

Text foto: Mama fetei reţinute de poliţişti a fost ieri la un pas de leşin

CLICK AICI PENTRU ŞTIREA COMPLETĂ

Mai multe