Fratele lui Mihai Trăistariu a vândut tablouri de 50 de milioane

21 februarie 2013 17:22   Actualitate
Ultima actualizare:

Totuşi, înclinaţia pentru artă îi leagă şi este canalul de comunicare dintre cei doi, chiar dacă îi despart sute de kilometri - unul locuind în Constanţa, celălalt la Piatra Neamţ. Vasile Trăistariu cochetează de mult cu pictura, dar de-o lună, a făcut o adevărată afacere din această pasiune. Mihai l-a ajutat, i-a facut un site şi un cont de Facebook, unde să-şi expună operele, iar de-atunci primeşte întruna solicitări, reuşind să obţină până ieri 50 de milioane de lei vechi din vânzări.

„Fac porterete de călugări, de copii, peisaje, flori, la cerinţele clienţilor. Mihai m-a ajutat cu site-ul, www.vasiletraistariu.ro, mi-a cumpărat două telefoane, un fix şi un mobil, care sună permanent. Cel mai scump tablou a costat 500 de lei şi a fost realizat pe o pânză mare", ne-a spus fratele cântăreţului. Acesta a moştenit talentul tatălui său, Gheorghe, iar povestea şi premiile pe care le-a câştigat sunt detaliate chiar pe site, acolo unde Vasile primeşte aprecieri cu nemiluita.

Click.ro a prezentat în decembrie 2012 cazul dramatic al fratelui lui Mihai Trăistariu, care ajunsese să ducă practic o viaţă de pustnic.

Mai multe