Gabi Cristea răspunde acuzaţiilor de adulter: «Marcel face tot felul de declaraţii pentru bani»

30 aprilie 2013 14:38   Actualitate
Ultima actualizare:

Marţi după-amiază, Gabriela Cristea a fost invitată în platoul emisiunii Happy Hour. Aceasta a răspuns acuzaţiei de adulter a lui Marcel Toader şi a făcut noi dezvăluiri din căsnicia ei cu fostul rugbist.

Vedeta şi-a călcat cuvântul de a nu mai apărea în direct până la Paşte, din cauza declaraţiei lui Marcel Toader care a acuzat-o de adulter. "Nu ştiu ce poate să mai spună despre mine. Poate că m-am prostituat, eu ştiu. Habar nu am ce mai poate inventa. Am stat cinci ani cu omul ăsta, dar acum văd că nu îl cunosc deloc", a spus aceasta.

"Îi invit pe domnii cu care l-am înşelat pe Marcel Toader să vină la televizor. Să spună ce am făcut eu cu ei şi să aducă şi dovada", a completat ea.

Gabi l-a acuzat pe soţul ei că face orice pentru a mai câştiga un ban. "Marcel face tot felul de declaraţii pentru a face bani. Nu am o dovadă concretă, dar eu cred că asta face. Vine şi spune că el e de vină şi toată lumea să dea vina pe el. După care vine şi spune că a trăit în compromis cinci ani", a declarat bruneta.

Vedeta a dezvăluit şi cum erau gestionaţi banii familiei. "Anul trecut a vândut o proprietate pe care o deţinea cu fosta soţie. Deci, a luat jumătate din bani. A pus acea sumă într-un cont şi a capitalizat banii, pentru a nu ne putea atinge de ei. Şi toate cheltuielile lui şi ale casei erau plătite din contul meu", a spus bruneta.

Mai multe