Gabi Firea a înflorit de când s-a măritat cu Florin Pandele! Uite ce bine arată în costum de baie! FOTO

16 august 2011 6:33   Actualitate
Ultima actualizare:

Gabriela Firea este un alt om de când a devenit soţia primarului din Voluntari, Florin Pandele.Prezentatoarea de la Antena 1 a renunţat la stilul ei foarte sobru şi a adoptat o atitudine mult mai relaxată.

Recent întoarsă din luna de miere, Gabi a postat pe contul ei de Facebook mai multe fotografii din luna de miere, din Turcia. Alături de Florin Pandele, Firea a trăit câteva săptămâni minunate, iar acest lucru se poate observa cu ochiul liber din pozele publicate.

Gabi şi Florin s-au distrat în club, s-au plimbat şi s-au relaxat la piscină. Cei doi soţi par a fi mai în formă ca niciodată, mai ales vedeta de televiziune care are un trup de invidiat la 39 de ani.

FOTO: Facebook

Gabi şi Florin s-au căsătorit religios pe 9 iulie. Cei doi l-au avut ca naş pe Gigi Becali. Petrecea a avut loc la un restaurant de pe domeniile Ştirbey, în prezenţa a 500 de prienteni, rude şi apropiaţi ai cuplului.

Căsnicie de 17 ani cu Răsvan Firea

Gabriela Vrânceanu Firea moderează emisiunea „Ştirea zilei" de la Antena 3 şi conduce revista „Săptămâna financiară".

Jurnalista a fost căsătorită 17 ani cu Răsvan Firea, cu care are un băiat. La începutul anului 2010, soţul vedetei a murit după o grea suferinţă.

Pandele e de 11 ani primar în oraşul Voluntari

Primarul din Voluntari, Florentin Pandele, are 50 de ani şi doi copii dintr-un mariaj anterior căruia i-a pus punct în 1996. Cei 11 ani la Primăria oraşului Voluntari i-au prins bine lui Pandele, conform declaraţiilor sale de avere.

Acesta deţine trei terenuri în intravilan şi încă o suprafaţă în extravilan, la ţară. Nici un automobil nu figurează în proprietatea edilului. În schimb, are o casă de 240 metri pătraţi în satul său natal, Surlari, comuna Petrăchioaia.

Vezi mai multe fotografii în Mediacenter!

Mai multe