Gabi Firea, după naștere: «Sunt mândră de kilogramele mele în plus»

22 mai 2012 7:36   Actualitate
Ultima actualizare:

Proaspăta mămică, Gabi Firea a ținut să le mulțumească tuturor celor care i-au fost alături în această perioadă, dar și să le transmită răutăcioșilor câteva vorbe. Vedeta a scris pe o rețea de socializare un mesaj amplu în care mărturisește că atât ea, cât și soțul ei sunt extrem de fericiți.

Prezentatoarea tv a postat și o fotografie cu buchetul de flori pe care l-a primit de la partenerul de viață.

"Cu bujori în obrăjori!!! Cele mai de suflet flori primite de la soțul meu, Florin, la nașterea fiului nostru David Petru!!!! Le mulțumesc tuturor celor care mi-au transmis și trimis mesaje, gânduri bune, flori, jucărioare, hainuțe etc. M-ați făcut să mă simt ca o regina iar copilașul, un mic prinț. Pentru fiecare părinte, copilul său este cel mai important, asta cum știe orice mămică și orice tătic.

Cât despre cei (persoane triste și nefericite) care nu au avut de comentat acum, în acest moment minunat, dăruit nouă de Dumnezeu, decât că m-am îngrășat și, în opinia lor, ar trebui să stau ascunsă în casă, le spun doar că sunt mândră de kilogramele mele în plus, luate pentru un scop divin : nașterea unui prunc. Și le transmit câteva vorbe spuse de înțelepți : "Invidia este pedeapsa ce se biciuește singură" sau, ca să fiu și mai explicită : "Invidia este umbra credincioasă a admirației". Noi suntem foarte fericiți și îi mulțumim Maicii Domnului!",  a scris Gabriela Vrânceanu Firea pe contul său de Facebook.

Mai multe