Gabriel Cotabiţă a împlinit 55 de ani! Ce-i urezi?

1 noiembrie 2010 14:47   Actualitate
Ultima actualizare:

Gabriel Cotabiţă a sărbatorit astăzi împlinirea vârstei de 55 de ani într-un mod inedit, în studioul Europa FM. Artistul a ales să înceapă această zi specială aşa cum ştie el cel mai bine să o facă, cântând.

Invitat de prietenul său, George Zafiu, în emisiunea „Europa Express", Gabriel Cotabiţă a avut parte de câteva surprize din partea echipei Europa FM. Un tort imens pe care a fost imprimată imaginea steagului Americii, ţară pe care artistul o iubeşte, şampanie ţinută la rece, dar şi urări în direct din partea prietenilor săi apropiaţi, Cătălin Căţoiu şi Mugurel Vrabete.

Surpriza care l-a emoţionat însă cel mai tare pe artist a fost intervenţia în direct a mamei lui. Surprins de faptul că aceasta nu îl sunase încă de la prima oră a zilei să-i ureze „La mulţi ani!" şi nedumerit de faptul că nu a ajuns încă în Bucureşti, aşa cum stabiliseră iniţial, cântăreţul a rămas aproape fără cuvinte când i-a auzit vocea în direct la radio. Mama artistului a confirmat că va fi alături de fiul ei în această seară, cu condiţia ca acesta să vină să o aştepte în gară.

 

Mai multe