Gabriel Cotabiţă, concert cu cele mai bune piese

30 octombrie 2010 12:53   Actualitate
Ultima actualizare:

A debutat în 1986 la Festivalul de la Mamaia, a activat în trupele Fapt Divers, Holograf sau VH2 (unde încă mai figurează) şi a devenit cunoscut cu zeci de melodii.

Pe cele mai frumoase piese, realizate în cei 24 de ani de carieră, le va aduna la un loc şi le va cânta miercuri, 3 noiembrie, la Sala Palatului din Bucureşti.

Bineînţeles că nu va lipsi trupa de care Gabriel Cotabiţă şi-a legat destinul muzical acum 8 ani, VH2, când va cânta „Fiecare zi fără tine", „Trece vremea", „Mai stai". Spectacolul lui, cu numele „Muzica din 1986 până azi", va începe la ora 19.00, preţul biletelor fiind cuprins între 40 şi 100 de lei.

3 zile de muzică britanică în Capitală

Vă aşteaptă trei zile de muzică britanică în Clubul Control din Capitală. Joi, pe 4 noiembrie, cântă englezii de la "Gallon Drunk", una dintre cele mai bune trupe de "live" din UK.

Vineri aveţi întâlnire cu trupa de electro pop "We have band", iar sâmbătă intră în scenă britanicii de la "Doll & The Kicks". Biletele costă 35 de lei pentru 4 şi 5 noiembrie şi 30 de lei pentru 6 noiembrie.

Intrare liberă la un spectacol dedicat Mihaelei Runceanu

Mâine, 1 noiembrie, se împlinesc 21 de ani de când a murit Mihaela Runceanu. Artiştii care i-au fost apropiaţi, în frunte cu verişoara ei, Andreea Runceanu (Amadeus), au pregătit un spectacol intitulat „Pentru voi, muguri noi", ce va avea loc pe 4 noiembrie la Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti.

Vor urca pe scenă trupa Amadeus, Corina Chiriac, Vlad Miriţă, Miki, Alina Sorescu şi mulţi alţii. Artiştii vor cânta gratis, intrarea fiind liberă.

Vunk, în turneu

Turneul „Ca pe vremuri" al trupei Vank promovează primul album lansat în ultimii 6 ani. În seara aceasta Vunk va cânta la Dublin Pub din Iaşi, pe 4 noiembrie la Club 30 din Timişoara, o zi mai târziu la Craiova, pe 10 noiembrie în Silver Church din Bucureşti, pe 12 la Braşov, pe 18 la Buzău şi pe 19 la Galaţi.

Mai multe