Gabriel Cotabiţă: Prezentatorii au fost prăfuiţi

24 februarie 2013 16:28   Actualitate
Ultima actualizare:

Pe principiul nici un Eurovision fără scandal, şi anul acesta concursul muzical difuzat de TVR are surprizele lui. De data aceasta, Gabriel Cotabiţă este cel care bagă zâzanie. Solistul a comentat prestaţia artiştilor de la Eurovision şi cel mai dur a fost cu prezentatorii.

„A fost în general frumos! Soluţia prezentării-bună, cu un text bun al lui Dan Teodorescu! «Cămara verde» a lăsat de dorit, prezentatorii aducându-ne de fiecare dată în tradiţionalul şi prăfuitul stil din TVR, deşi sunt tineri, cu nişte întrebări... Uf! Dar per total a fost mult mai bine decât în ultimii ani! Aşa cum era de aşteptat au fost multe surprize, unele plăcute, altele neplăcute!", a scris Gabriel Cotabiţă, pe pagina sa de Facebook.

Robert Turcescu, mândru de prestaţia sa pe scenă

Liviu Guţă s-a enervat la culme când a aflat că nu se află printre finalişti

Solistul a preferat să nu comenteze prestaţiile celor calificaţi în finala din 9 martie, însă s-a luat de fiecare dintre ceilalţi concurenţi: „Brigitta & Mihai feat. T.I.P.S. deşi au avut o apariţie colorată, nu au convins. Spin - nu a reuşit pur şi simplu să convingă! Starea vocală precară a solistului l-a făcut să nu aibă dezinvoltura necesară pentru a vinde piesa. Anthony a avut o apariţie scenică dinamică, dar, din păcate, cu o instabilitate vocală permanentă. În rest, momentul serii a fost fără îndoială Liviu Guţă mimând ghitara electrică, care la rândul ei era mimată, în stil de solist rock! Fără număr şi fără limite!", a mai spus Cotabiţă. Doar Luminiţa Anghel a fost apreciată de artist, care este de părere că aceasta a avut „o prestaţie şi o apariţie scenică senzaţionale".

Natalia Barbu, susţinută de soţul ei, Nicolae Sota, dar şi de fosta soţie a acestuia, Dana

Renée Santana a legat o prietenie strânsă cu compozitorul piesei sale, Mihai Alexandru

Aşa cum s-a văzut din culise, Eurovisionul e mult mai spectaculos decât la tv. Natalia Barbu a fost susţinută de soţul său, afaceristul Nicolae Sota, dar şi de fosta soţie a acestuia, Dana Sota. Cântăreaţa ne-a spus că a interpretat piesa „Confession", răcită-cobză.

Pentru prestaţia sa de sâmbătă, Tudor Turcu a fost felicitat de Luminiţa Anghel şi de Robert Turcescu. După semifinală, câştigătorul „X-Factor" s-a dus să sărbătorească reuşita în discoteca „Why Not", alături de alţi foşti concurenţi din concursul de la Antena 1. Luminiţa Anghel a impresionat nu doar cu vocea, ci şi cu ţinuta. Artista a purtat o rochie lungă, superdecoltată, care i-a scos la vedere bustul generos.

Luminiţa Anghel a venit însoţită de soţul ei, Silviu Dumitriade. Ea şi-a pus ochelarii ca să vadă mai bine cum se votează

Cezar şi compozitorul Cristi Faur erau foarte bucuroşi în culise, mai ales după ce au aflat că s-au calificat în finală

Deşi Renée Santana a cântat aseară, ea a fost şi sâmbătă la TVR, pentru a se obişnui cu emoţiile. Nepoata celebrului chitarist Carlos Santana s-a arătat încântată de ţara noastră şi s-a îndrăgostit de sarmale. „Mâncarea este demenţială, sarmalele îmi plac cel mai mult", ne-a spus Renée.

Liviu Guţă a fost foarte iritat sâmbătă seara. A dat 1.500 de euro pe un costum de firmă, s-a pregătit cu o piesă ca la carte, dar a fost dezamăgit din nou, căci nu s-a calificat.

12 piese pentru finala din 9 martie

În urma semifinalei de sâmbătă seară, din 16 melodii, şase s-au calificat în finala Eurovision România din 9 martie: Casa Presei („Un refren"), Freestay („Criminal Mind"), Luminiţa Anghel („Unique"), Cezar („It's My Life"), Electric Fence („Emilia") şi Tudor Turcu („Hello"). Din cei 16 concurenţi care au cântat aseară - Ovidiu Anton, Leticia, Mosquito, Alin Văduva, Al Mike feat. Renee Santana, Diana Matei, 9 Gardens, The Zuralia Orchestra, ABCD, Elena Cârstea, Narcis Iustin Ianău, Claudiu Mirea, Andrei Leonte, Cristian Prăjescu, JuL şi Phaser, în cea de-a doua semifinală, au trecut în finală tot şase.

Câştigătorul din 9 martie va reprezenta România în etapa internaţională a concursului, care anul acesta se va desfăşura în Suedia.

Mai multe