Gabriel Cotabiţă, "socru" de coşmar!

10 iulie 2010 5:53   Actualitate
Ultima actualizare:

Potrivit unui apropiat al gemenelor lui Cotabiţă, artistul a intervenit în una din relaţiile pe care Eliza, una din fiicele sale, a avut-o cu un italian, relatează stl.ro.

Citeşte şi:

Gabriel Cotabiţă umblă tot cu puştoaice!

Cotabiţă şi fiica slăbesc împreună la o sală de lux

Cotabiţă: «Comunismul a adus interzicerea prostituţiei»

Gabi Cotabiţă, pe vas de croazieră în America

Eliza şi cu Dino s-au cunoscut la Pietrasanta, o staţiune din zona Toscanei, într-un club exclusivist, Ostras Beach, prin intermediul unui prieten comun. Între ei a fost o dragoste la prima vedere", povesteşte sursa pentru stl.ro.

Se pare că băiatul avea intenţii bune, dorind chiar să-l cunoască pe "tata-socru", dar Cotabiţă nici n-a vrut s-audă de aşa ceva, aşa că a îndepărtat-o uşor-uşor pe Eliza de craiul italian. Aşa că aşa zisa dragoste la prima vedere s-a stins în faţa disensiunilor pe care le-a dus Cotabiţă în cuplu.

Probabil tatăl protectiv a avut un feeling în legătură cu italianul, mai ales că e singurul pretendent pe care a dorit să îl îndepărteze de fiica sa.

Ştiu că Eliza are o relaţie excelentă cu tatăl său şi că, până acum, a lăsat-o şi pe ea, şi pe Mimi (cealaltă fiica a artistului) să ia decizii singure în privinţa bărbaţilor. Cu Dino s-a întâmplat parcă ceva…", povesteşte sursa.

Mai multe